Een scooter huren in de Gelderse Vallei? Bij onze scooterverhuur Gelderse Vallei ben je dan aan het juiste adres. Veluwe Vespa Tours zorgt ervoor dat jij op een echte Vespa de Gelderse Vallei en de schitterende omgeving ontdekt. De ideale manier om een gezellig dagje op pad te gaan met vrienden, familie of je partner. 

Ontdek de omgeving

Vanaf de Vespa’s van scooterverhuur Gelderse Vallei ontdek je alles wat de Gelderse Vallei en de omgeving te bieden heeft. Wanneer je onze scooters huurt, kun je kiezen uit één van onze vijf voorgeprogrammeerde routes.

Bij alle routes zit wel een beetje Gelderse Vallei in, of aan het begin of aan het eind.. Lunteren hoort namelijk zelf ook bij de Gelderse Vallei en laat dat nu net jouw start- en eindbestemming zijn! Kies een van onze routes en ontdek.

Kies bijvoorbeeld voor de route Radio Kootwijk voor een bosrijke tocht.. Liever veelal langs de landerijen? Kies dan voor de route de Pyramide van Austerlitz. Liefhebber van het water? Ga dan voor route de Amerongse Berg, waarbij je door het prachtige Rijnstadje Rhenen komt. Als een hele dag te lang is, ga dan voor een halve dag. Bijvoorbeeld route Woudenberg, waarbij je 3 kleine zelfstandige dorpen verken; Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. Of Voorthuizen, waarbij je Barneveld en de naastgelegen dorpjes doorkruist.

Creëer je eigen route

In de Gelderse Vallei de scooter opstappen en kijken waar je uitkomt? Ook dat kan bij Veluwe Vespa Tours. De meegeleverde navigatie zorgt ervoor dat je altijd weer bij onze scooterverhuur Gelderse Vallei uitkomt.

Onze scooters in de Gelderse Vallei

Alle scooters van Veluwe Vespa Tours zijn echte Italiaanse Vespa’s. Onze scooters zijn standaard voorzien van een elektrische start en automatische verlichting. Een windscherm zorgt voor extra comfort en met het kettingslot laat je de scooter veilig achter, bijvoorbeeld voor een picknick. 

Onze scooters hebben een blauw kenteken. Dat betekent dat je 25 kilometer per uur kunt rijden en een helm niet verplicht is. Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar hebben wij een kinderzitje, indien gewenst.

Scooter huren in de Gelderse Vallei?

Op zoek naar een scooter in de Gelderse Vallei? Bij Veluwe Vespa Tours bent u aan het juiste adres. Wij hebben echte Italiaanse Vespa’s te huur, waarop u één van onze routes kunt volgen of zelf een ritje kunt maken door de Gelderse Vallei en omgeving. Meer informatie over onze scooterverhuur Gelderse Vallei? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Contact opnemen kan via info@veluwevespatours.nl, 0611824416 of door het contactformulier in te vullen.

[slideshow_deploy id=’187′]