Een scooter huren op de Utrechtse Heuvelrug? Bij onze scooterverhuur Utrechtse Heuvelrug ben je dan aan het juiste adres. Veluwe Vespa Tours zorgt ervoor dat jij op een echte Vespa de Utrechtse Heuvelrug en de schitterende omgeving ontdekt. De ideale manier om een gezellig dagje op pad te gaan met vrienden, familie of je partner. 

Ontdek de omgeving

Vanaf de Vespa’s van scooterverhuur Utrechtse Heuvelrug ontdek je alles wat het de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Wanneer je onze scooters huurt, kun je kiezen uit één van onze vijf voorgeprogrammeerde routes.

Een mix van Veluwe en Utrechtse Heuvelrug? Kies dan voor de route de Pyramide van Austerlitz. Liefhebber van het water? Ga dan voor route de Amerongse Berg, waarbij je door het prachtige Rijnstadje Rhenen komt. Als een hele dag te lang is, ga dan voor een halve dag. Bijvoorbeeld route Woudenberg, waarbij je 3 kleine zelfstandige dorpen verken; Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg.

Creëer je eigen route

In Lunteren de scooter opstappen en kijken waar je uitkomt? Ook dat kan bij Veluwe Vespa Tours. De meegeleverde navigatie zorgt ervoor dat je altijd weer bij onze scooterverhuur Utrechtse Heuvelrug uitkomt.

Onze scooters op de Utrechtse Heuvelrug

Alle scooters van Veluwe Vespa Tours zijn echte Italiaanse Vespa’s. Onze scooters zijn standaard voorzien van een elektrische start en automatische verlichting. Een windscherm zorgt voor extra comfort en met het kettingslot laat je de scooter veilig achter, bijvoorbeeld voor een picknick. 

Onze scooters hebben een blauw kenteken. Dat betekent dat je 25 kilometer per uur kunt rijden en een helm niet verplicht is. Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar hebben wij een kinderzitje, indien gewenst.

Scooter huren Utrechtse Heuvelrug?

Op zoek naar een scooter op de Utrechtse Heuvelrug? Bij Veluwe Vespa Tours bent u aan het juiste adres. Wij hebben echte Italiaanse Vespa’s te huur, waarop u één van onze routes kunt volgen of zelf een ritje kunt maken over de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. Meer informatie over onze scooterverhuur Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Contact opnemen kan via info@veluwevespatours.nl, 0611824416 of door het contactformulier in te vullen.

 

[slideshow_deploy id=’187′]