De Veluwe is een prachtig gebied in het midden van het land. Reden genoeg om het eens een bezoekje te brengen. Huur een scooter van Veluwe Vespa Tours en ontdek de Veluwe op een unieke manier! Een dagje op de scooter over de prachtige Veluwe is een gezellig dagje uit, bijvoorbeeld met familie, vrienden of je partner.

Verschillende routes over de Veluwe en omgeving

Huur een scooter om een gezellig dagje over de Veluwe te touren. Bij onze scooterverhuur Veluwe heb je de keuze uit vijf verschillende routes door de omgeving, maar je kan uiteraard ook zelf een route over de Veluwe bedenken. De navigatie zorgt ervoor dat je altijd weer bij onze scooterverhuur uitkomt.

Kies bijvoorbeeld voor de route Radio Kootwijk voor een bosrijke tocht.. Liever veelal langs de landerijen? Kies dan voor de route de Pyramide van Austerlitz. Liefhebber van het water? Ga dan voor route de Amerongse Berg, waarbij je door het prachtige Rijnstadje Rhenen komt. Als een hele dag te lang is, ga dan voor een halve dag. Bijvoorbeeld route Woudenberg, waarbij je 3 kleine zelfstandige dorpen verken; Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. Of Voorthuizen, waarbij je Barneveld en de naastgelegen dorpjes doorkruist.

Onze scooters

Bij onze scooterverhuur Veluwe huur je een echte Italiaanse Vespa. De Vespa’s van Veluwe Vespa Tours zijn uitgerust met een windscherm, een elektrische start en automatische verlichting, zodat jij optimaal comfort ervaart.

Wanneer je onze scooters huurt voor een ritje op de Veluwe, hoef je geen helm op, omdat onze Vespa’s een blauw kenteken hebben. Uiteraard is het dragen van een helm wel een optie. Ook een kinderzitje voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is mogelijk, zodat ook de kleintjes veilig mee op pad kunnen.  

Scooter huren Veluwe?

Op zoek naar een scooterverhuur op de Veluwe? Bij Veluwe Vespa Tours ben je aan het juiste adres. Met onze scooters beleef jij een leuk dagje uit op de Veluwe. Meer informatie of scooters reserveren voor jouw uitje? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0611824416. Je kunt ons ook mailen op info@veluwevespatours.nl of het contactformulier invullen. Wij helpen je graag verder

 

[slideshow_deploy id=’187’]