Vaderdag

Het is alweer bijna Vaderdag! Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk cadeau voor je vader? Verras hem dit jaar met een onvergetelijke ervaring: huur een Nekaf en maak een stoere tour over de Veluwe

Lees verder!

Oranje boven!

Maak van Koningsdag een onvergetelijke ervaring op de prachtige Veluwe! Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van een heerlijke dag in de natuur op een Vespa. Bij ons in Lunteren ben je aan het juiste adres om jouw Koningsdag extra speciaal te maken.

Lees verder!

Lente zet door!

Het lijkt erop dat de lente eindelijk voorzichtig zijn intrede doet in ons mooie Lunteren. De lucht voelt warmer aan, de vogels fluiten vrolijker en de natuur begint langzaam tot leven te komen. Is het dan eindelijk tijd om de winter en de vele regenbuien definitief gedag te zeggen? Laten we hopen van wel! En wat past er nu beter bij dit heerlijke weer dan een ontspannen ritje op een prachtige Italiaanse scooter door de straten van Lunteren?

Lees verder!

Hoe groen wil je het hebben?

Onze nieuwste aanwinst is gearriveerd: de nieuwe variant op de elektrische Vespa, stralend in een opvallende mintgroene kleur! Huur vandaag nog een elektrische scooter en ontdek de prachtige Veluwe op een unieke en milieuvriendelijke manier.

Lees verder!