De Vespa’s die wij verhuren

Alleen echte Vespa’s, het favorite vervoersmiddel van de Italianen en straks ook van u! De Vespa’s die wij verhuren zijn allemaal snorscooters met blauw kenteken, die een snelheid tot 25km/h behalen.

Moderne kleurige snorscooters welke standaard voorzien zijn van:

  • Elektrische start
  • Windvanger
  • Automatische verlichting
  • Ketting slot
  • Geprogrammeerde navigatie
  • Helm 
  • Kinderzitje 3 t/m 6 jaar (optioneel)

Naast de Vespa Primavera en de Vespa Sprint verhuren wij ook 4 Vespa Elettrica’s

VESPA ELETTRICA

Elektrische mobiliteit zal nooit meer hetzelfde zijn. Vespa presenteerde afgelopen jaar de Vespa Elettrica, de stijlvolle interpretatie van de behoefte aan een nieuwe relatie tussen voertuig, milieu en technologie. De acceleratie is opwindend, het rijden makkelijk en plezierig. Een actieradius van 90 km, compleet met oplaadsysteem tijdens de snelheidsvermindering. Het kloppend hart van de Vespa Elettrica is een stille, technologisch geavanceerde krachtbron.  Deze scooter is nu te huur bij Veluwe Vespa Tours.

Één met de natuur, de Vespa Elettrica elimineert niet alleen de schadelijke emissies, het is ook een volledig stil voertuig, zowel in de energiebesparende Eco-modus als in de Power-modus, waarbij de motor op maximaal vermogen draait. Een slimme keuze voor minder achtergrondgeluid en een betere leefbare omgeving.

VESPA PRIMAVERA

De jonge en dynamische geest van Vespa, welke sinds mensenheugenis één van de meest populaire tweewielers ter wereld is, vinden we terug in het model Primavera. De Vespa Primavera is een ultramoderne Vespa, ontwikkeld voor mobiliteit met de elegantie van een exclusief ontwerp, zonder in te leveren op comfort. Van de Vespa 946 heeft de Primavera haar elegante exclusieve affiniteit gekregen, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Het is de vrucht van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; nieuw dashboard met boordcomputer, LED achter verlichting en positie verlichting voor en 11 inch voor- en achterwielen.

VESPA SPRINT

Met de Sprint introduceerde Vespa de meest sportieve en dynamische ‘small body’ Vespa van dit moment. De naam ‘Sprint’ roept direct herinneringen op aan de sportieve Vespa’s – de ‘Vespini’ – uit de jaren ’60 en ’70 en deze nieuwe, sportieve variant van de Vespa Primavera voegt een nieuw hoofdstuk toe aan die legende.

 

Zoekt u een compleet dagje uit, contact ons dan gerust voor extra mogelijkheden.